top of page

Vermiste Vrienden

Waar zijn Piet en Hans?

Image by Pietro De Grandi

Podcast: Vermiste Vrienden

Een zaterdagavond in 1974 in het Brabantse Deurne. Vrienden Piet en Hans vertrekken in Piet's Fiat 850 Special naar een klus, om niet meer terug te komen.

Bijna 50 jaar later gaan we terug in de tijd. We staan stil bij wie Piet en Hans waren en wat ze in die tijd deden. Daarnaast kijken we naar de onderzoeken, de verhalen in het dorp en proberen te begrijpen wat er destijds gebeurd moet zijn.

brink_wide.jpg

Trailer

Spotify Logo

Laatste Nieuws

Nu de "ultieme poging" in de zoektocht niet het antwoord heeft opgeleverd waar de families op hoopten, blijft het onduidelijk wat er destijds gebeurd is.

De politie laat weten geen aanknopingspunten meer te hebben voor verder onderzoek. Daarvoor zouden ze afhankelijk zijn van nieuwe informatie, die er op dit moment niet is.

canal.jpg

Contact of Tips?

De productie van de Podcast staat "on hold", we wachten op groen licht van de familie. Ze hebben aangegeven er nu niet klaar voor te zijn, en dat respecteren we uiteraard.

 

Ondanks dat zijn tips over de zaak meer dan welkom. Heeft u informatie m.b.t. deze zaak, dan kom ik graag met u in contact. Dat kan vertrouwelijk en anoniem via het formulier onderaan deze pagina.

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page